Nieuws

Jaarlijks eetfestijn

HALLELUJA...
....Friet met ballekes (of stoofvlees)!
Naar jaarlijkse gewoonte gaan wij terug aan de slag achter ons kookvuur en serveren wij jullie onze (zelfgemaakte) beste balletjes in tomatensaus OF overlekkere stoofvlees! (Er is ook een vegetarisch alternatief verkrijgbaar.)

Lees meer

Joepie 27

Van 11 tot 14 april 2017 is het weer zover: een nieuwe editie van de favoriete trektocht van de Jumpies. Tijd voor Joepie 27! Hier vind je de eerste informatie die je nodig hebt om (als Jumpie!) aan Joepie 27 deel te nemen.

Lees meer

Meirn Congé TD XL

KSA Denderhoutem kondigt met trots aan "Meirn Congé TD XL"! Zorg dat jullie dansbeentjes tegen donderdag 10 november goed gesmeerd zijn, dan zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke nacht wordt! Pssst het is de dag nadien congé, olé!

Lees meer

Startdag 2016-2017

Opzij opzij opzij! Maak plaats, maak plaats, maak plaats…

…in uw agenda, want jullie worden zondag 2 oktober 2016 verwacht op onze vetgave-ultraplezierige-megafunky STARTDAG van het nieuwe KSA-jaar. Het nieuwe leidingskader staat paraat om jullie een hele dag te entertainen.

Lees meer

Jaarthema 2016-2017

In de KSA willen we rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. We voelen ons magnifiek energiek en daarom bewegen we tijdens werkjaar 2016-2017 des te meer.

Lees meer

Nieuwe Website

Zoals je overduidelijk kan merken, werd onze website grondig vernieuwd. Het nieuwe kleedje is niet alleen mooi in het oog maar biedt ook heel wat nieuwe opties in vergelijking met de vorige website. Daarom zetten we graag enkele van de vele vernieuwingen op een rijtje.

Lees meer