Nieuwe website


Geplaatst op 2 september 2016


Nieuwe website

Zoals je overduidelijk kan merken, werd onze website grondig vernieuwd. Het nieuwe kleedje is niet alleen mooi in het oog maar biedt ook heel wat nieuwe opties in vergelijking met de vorige website. Daarom zetten we graag enkele van de vele vernieuwingen op een rijtje.

Bij het ontwikkelen van de website hebben we het idee van responsive design in het achterhoofd gehouden. Dit betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat waarop je de website bezoekt. Of je nu met je smartphone, tablet of desktop naar onze website surft, hij zal dankzij het responsive design altijd goed in beeld komen op alle verschillende beeldschermen.

Op de homepage bevindt zich nu een sectie: "Leider van de maand". De leider van de maand verdient het om even in de schijnwerpers te komen door zijn/haar engagement voor de KSA in de afgelopen maand.

Op de webpagina "VZW KSA Atom" vindt u een extra woordje uitleg over de vzw, die instaat voor het beheer en het onderhoud van de lokalen.

Via de webpagina "leiding" vindt u nu van elke leider/leidster het telefoonnummer zodat u met dringende vragen altijd bij iemand terecht kan. Ook staat bij elke leider/leidster vermeld hoeveel jaar hij/zij al leiding is.

We beschikken nu over een nieuwsoverzicht waar we je op een overzichtelijke manier op de hoogte kunnen houden van onze toekomstige evenementen of belangrijke informatie kunnen delen. Mis vanaf nu niets meer!

Via de webpagina "contact" vindt u algemene contactinformatie zoals het adres van de KSA en het telefoonnummer en email van de bondsleider. U vindt er ook een contactformulier waarmee u ons een email kan sturen voor extra informatie.

Kortom, de website is helemaal vernieuwd, er zal in de toekomst nog extra functionaliteit worden toegevoegd en we zijn gerust blij met het resultaat!

De leiding