Groepen

Bij KSA Denderhoutem kan je als lid terecht vanaf het eerste leerjaar tot het zesde middelbaar. Onze KSA is onderverdeeld in zes verschillende leeftijdscategorieën van telkens twee jaar.

Leeuwkes 1e - 2e leerjaar

Leeuwkes

De Leeuwkes zijn de jongste kapoenen onder ons. Zit jij in het eerste of tweede leerjaar, trek dan je laarzen aan en kom elke zondag van 14u tot 16u30 met ons mee ravotten! Ben jij een echte modderfan of hang je liever het aapje uit, heb je veel fantasie of hou je van spelen, SPELEN, SPELEN, kom dan zeker een kijkje nemen! We verwachten jullie met open armen.

Wurkels 3e - 4e leerjaar

Wurkels

De Wurkels zitten halfweg hun carrière op de lagere school. Ze zijn enthousiast, niet te stoppen, kunnen moeilijk stilzitten, zitten vol deugnieterij, ENZOVOORT… Klinkt dit je bekend in de oren? De leiding staat er elke zondag voor je klaar, om er weer een spetterende namiddag van te maken, boordevol spelletjes, samen met JOU en je vrienden en vriendinnen.

Rojos 5e - 6e leerjaar

Rojos

Ben jij bereid om zelf initiatief te nemen, ben je op zoek naar actie en spanning en zit je in het 5de of 6de leerjaar, dan hoor je zeker bij ons thuis! Onze Rojos zijn de echte waaghalzen van de KSA. Het zijn allesbehalve angsthazen, het woord ‘schrik’ staat niet in hun woordenboek. Elke zondag gaan zij op zoek, samen met hun super-mega-fantastische leiding naar spannende uitdagingen en avonturen!

Pubbels 1e - 2e middelbaar

Pubbels

Onze Pubbels kijken met nieuwsgierige ogen naar de wereld, hebben zin om nieuwe dingen te verkennen, te ontdekken. Ze willen genieten van de vrijheid en deze gebruiken wij helemaal om op avontuur te trekken. Ben jij juist begonnen aan je loopbaan in het middelbaar, dan ben jij die persoon die we zoeken om onze groep te vergezellen.

Jumpies 3e - 4e middelbaar

Jumpies

De meisjes en jongens van de Jumpies bevinden zich in het derde en vierde middelbaar. De leid(st)ers zetten activiteiten op die een uitdaging vormen voor jullie. Aangezien jullie al oud genoeg zijn om een beetje verantwoordelijkheid te dragen mogen jullie soms mee helpen organiseren. We werken met zen allen samen om zo ons doel te bereiken. Samen beleven jullie de zotste dingen of praten jullie gezellig bij! Laten we het zo zeggen: HOE MEER ZIELEN, HOE MEER VREUGD!

Johis 5e - 6e middelbaar

Johis

Zit jij in het 5de of 6de middelbaar, dan kom jij terecht bij de OUDSTE groep, de Johis. Jullie nemen niet enkel deel aan KEICOOLE activiteiten, maar jullie krijgen ook de kneepjes van het leiderschap te leren! Je werkt mee aan een aangename toekomst voor jou en je mede-ksa’ers, maar het draait vooral om plezier maken en je eens uit te leven. HOE ZOTTER, HOE BETER! Het is een echte ontmoetingsplaats voor jou en je vrienden/vriendinnen. Ben je benieuwd en wil je eens komen proeven van het ‘leven’ in een jeugdbeweging, twijfel dan zeker niet en breng ons zeker een bezoekje.